Història SINGULAR

Empresa constructora de caràcter familiar, ja en la seva 2ª generació, dedicada a la construcció d’edificis d’habitatges, cases unifamiliars i plurifamiliars, naus industrials i comercials i altres edificacions públiques com aparcaments subterranis, i a la rehabilitació total o parcial d’espais públics i privats. És a partir de l’any 2000 quan els actuals socis agafen el testimoni de gerència i operen ja de forma independent.

En el període 2000-2005 centrem gran part de la nostra activitat en l’execució d’estructures de formigó armat, sobretot en edificis d’habitatges, habitatges plurifamiliares i torres aïllades; realitzant tot tipus de murs de formigó, tant de contenció com per a piscines. Aquesta especialització ens va permetre, a més, el poder dur a terme la resta de treballs precisos fins a la finalització de les obres en qüestió, sobretot naus industrials i aparcaments subterranis, on la pròpia experiència ens va permetre oferir als nostres CLIENTS una gran qualitat en els treballs combinats amb precisos terminis d’execució i sempre al seu just preu.

A més, des de mitjans any 2001 sota la denominació Heredia Habitatges, S.L. es va iniciar l’activitat com a empresa promotora, aprofitant al màxim la nostra àmplia experiència com a constructora la qual cosa ens va permetre de cara a les nostres promocions el poder oferir un producte propi als nostres CLIENTS.

Des de l’any 2007 fins a aquests moments la nostra activitat es desenvolupa plenament en la rehabilitació i reforma de tot tipus, habitatges plurifamiliares, unifamiliars, oficines, locals comercials, façanes d’edificis, espais públics, etc.

Com si ens haguéssim ficat en la màquina del temps, ens trobem 10 anys enrere. Però no obstant això no deixem de realitzar la mateixa activitat de sempre, “construir”. Ens hem dirigit al mercat particular i estem realitzant tot tipus d’obres, des de reformes integrals d’habitatges, reformes de façanes d’edificis, cases aïllades i fins i tot naus industrials, reforma d’espais per a institucions i centres d’ensenyament, rehabilitació de cobertes i edificis d’ús públic com a esglésies, parròquies i centres d’activitats diverses.

El nostre objectiu actual està en utilitzar tota la nostra força de treball i la nostra experiència a prestar el millor servei possible directament als nostres CLIENTS, particulars, comunitats de propietaris d’edificis i institucions públiques com a centres d’ensenyament o centres religiosos i/o socials, realitzant totes les tasques necessàries per a la rehabilitació o manteniment de tot tipus d’espais, residencials o comercials i façanes d’edificis plurifamiliares.

L’empresa manté una gran relació professional amb tots els industrials amb els quals en el passat tantes obres s’havien realitzat; i aquesta és una altra de les claus de la nostra força operativa a l’hora d’oferir un gran servei. Fins al moment la nostra millor campanya publicitària està sent la satisfacció dels nostres CLIENTS; que han trobat en la nostra empresa una gran implicació, una àmplia experiència a l’hora d’abordar qualsevol treball, una immillorable col·laboració amb les direccions facultatives i una gran relació qualitat/preu en tots els nostres treballs.

Posem tota la nostra èmfasi en empatitzar i comprendre els objectius dels nostres CLIENTS a l’hora d’iniciar els seus projectes de construcció o reforma, abordem els seus problemes i inquietuds com si fossin propis i intentem resoldre’ls sempre pensant en els seus interessos.